Online webinar – Starten als zzp’er in de zorg

0
504

Voorlopig is het niet mogelijk om jullie face-to-face te ontmoeten gezien de huidige maatregelen. De bijeenkomsten die we gepland hadden, moesten we helaas afzeggen.

Wij hebben speciaal voor jullie online webinars in het leven geroepen. Zo kun je tóch aansluiten en blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. We hebben inmiddels 2 webinars achter de rug

De volgende onderwerpen komen aan bod:
– Jij als zorgprofessional
– Jij als zorgaanbieder
– Jij als IB-ondernemer
– Klachtenregelingen
– Keurmerken
– AGB
– Administratie
– AVG 
– Voorwaarden
– Actualiteiten

Ook is het voor ons belangrijk om te weten wat jou bezig houdt en waar jouw behoeftes liggen. Tijdens de webinars is er ruimte voor feedback, zo kunnen wij je nóg beter van dienst zijn. Heb jij behoefte aan een webinar over een specifiek onderwerp? Laat het ons weten, dan gaan wij kijken wat we daarin voor jou kunnen betekenen.

Agenda online webinars:
9 april 2021 om 14:30u
3 mei 2021 om 14:30u

Je kunt je aanmelden via  
https://www.solopartners.nl/agenda/

Ben jij erbij?

Vorig artikelBrabantse steden en provincie investeren samen in coronaherstel
Volgend artikelMinister Van Ark blijft demissionair minister tijdens verkenningsfase
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.