FTO-groepen gezocht voor uittesten FTO Seksuele bijwerkingen

Array

Het IVM heeft in het kader van LUMC-onderzoek een FTO-module over seksuele bijwerkingen ontwikkeld. Het programma in deze module richt zich op het vergroten van de kennis over seksuele bijwerkingen en het bespreekbaar maken hiervan met patiënten. Aan bod komt onder andere:
het belang van het bespreekbaar maken van seksuele bijwerkingen van geneesmiddelen welke geneesmiddelen het hoogste risico op seksuele bijwerkingen hebben welke seksuele bijwerkingen kunnen optreden de belangrijkste aandoeningen met seksuele klachten de aanbevelingen voor voorlichting inzicht in aantal patiënten in de eigen praktijk dat geneesmiddelen gebruikt met een hoog risico op seksuele bijwerkingen  

Wie zoeken we?


We zoeken FTO-groepen die nog in 2021 het onderwerp ‘Seksuele bijwerkingen’ willen bespreken tijdens een fysieke of digitale FTO-bijeenkomst. Indien gewenst, is ondersteuning van een onderzoeker van het LUMC tijdens de bijeenkomst mogelijk. Na afloop vragen we de deelnemers twee keer (direct na het FTO en na 3 maanden) een korte digitale vragenlijst in te vullen.

Heb je nog vragen?


Of wil je de FTO-groep aanmelden voor deelname? Neem dan contact op met Rineke Gordijn via [email protected].

Bron: IVM

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen