Verlaag je bloeddruk met gratis leefstijlprogramma ter waarde van € 500,-

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Heb jij een hoge bloeddruk en wil je die verlagen? 10 weken lang is er professionele begeleiding en een extra steuntje in de rug van Olympisch schaatskampioen en vitaliteitscoach Jochem Uytdehaage. 

Programma

Bij een hoge bloeddruk krijg je het advies om gezonder te leven. Zo kun je je bloeddruk verlagen. Maar hoe pak je dat aan en houd je het vol? Dat is vaak best een uitdaging. Daarom bieden we20 mensen de kans om gratis deel te nemen aan een leefstijlprogramma van de Hartstichting in samenwerking met Vital10. Het programma is opgezet door internist Sabine Pinedo en cardioloog Roderik Kraaijenhagen.

  • In 10 weken leer je hoe je gezonder kunt leven, en hoe je dit ook volhoudt
  • 10 weken deskundige begeleiding van een coach, diëtist en fysiotherapeut
  • Een extra steuntje in de rug van Olympisch schaatskampioen en vitaliteitscoach Jochem Uytdehaage

Coaching door Jochem Uytdehaage

Voormalig topschaatser Jochem Uytdehaage is vitaliteitscoach bij het leefstijlprogramma. Jochem won in 2002 de gouden medaille op zowel de 5 als 10 kilometer bij de Olympische Spelen in Salt Lake City. Dus iemand die weet wat doorzetten betekent!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen