Advies op maat en een blik in de toekomst

0
211
successful person making use of innovative technologies

Inspiratie voor zorgprofessionals belangrijker dan ooit

Veel zorgprofessionals hebben een intensieve periode achter de rug. De stijgende werkdruk onder invloed van de coronacrisis vroeg en vraagt veel extra energie. Ruimte voor reflectie en even opladen wordt nog niet overal gevoeld. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat zorgprofessionals zichzelf niet helemaal vergeten? Dat zij blijven dromen en investeren in hun persoonlijke groei en behoeftes? Op Zorginspirator.nl krijgen ze de inzichten die ze nodig hebben, juist nu.

Zorginspirator.nl

Zorginspirator.nl bevat honderderen functies en duizenden opleidingen in de zorg en geeft iedere bezoeker inzicht op maat: over welke functies er allemaal bij je passen en welke opleidingen bijdragen aan je ontwikkeling. Want in de zorg is veel meer mogelijk dan je denkt. Daarom is dat ook de slogan waar de komende jaren campagne mee wordt gevoerd, zodat zoveel mogelijk professionals in de zorg geattendeerd worden op het bestaan van en de functionaliteiten in Zorginspirator.nl.

Inzicht op maat

Het platform, gelanceerd in 2020, geeft onafhankelijk inzicht en is een initatief van de sector zelf*. Het wordt ondersteund door het ministerie van VWS. Zorginspirator.nl onderscheidt zich door de ongelooflijke hoeveelheid actuele data rond functies en opleidingen. Bovendien staat ook beschreven hoe functies er in de toekomst uit zullen zien.

Met behulp van continu actuele data en slimme algoritmen, krijgen zorgprofessionals concreet inzicht in hun persoonlijke werkperspectieven. De zoek- en filterfunctionaliteit leveren niet alleen input op functies die dicht bij je liggen, maar kunnen ook verrassende werkperspectieven en groeipaden opleveren. Bovendien heb je in de beveiligde Mijn-omgeving de mogelijkheid om een POP-plan of gratis BIG-registratie bij te houden.

* Werknemers- en werkgeversorganisaties verenigd in: A+O VVT, OOfGGZ, SoFoKleS (Kamer UMC), StAG, StAZ en Ambulancezorg.nl.

Voor wie

In Nederland werken ruim 1.2 miljoen zorgprofessionals. Zowel in de primair zorgverlenende en medische beroepen, als in ondersteunende functies als ict en administratie. Zorgprofessionals realiseren zich niet altijd welke loopbaanmogelijkheden ze hebben en dat ze zelf de regie kunnen nemen op hun carriere, maar ook hun werkplezier. Soms geeft het volgen van een cursus of opleiding al veel verdieping en kansen bij het bereiken van je droombaan, en verwerf je daarmee nieuwe, positieve energie in je baan.

Zorginspirator is er dus voor alle medewerkers in de zorg, en dan specifiek de algemene en universitaire ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, ambulancezorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Daarnaast is het portal geschikt voor herintreders en zij-instromers in de zorg om zich te oriënteren.

Bron: CAOP

Vorig artikelWet zorg en dwang: Nieuw beeld over dwang in de zorg onder nieuwe wetten
Volgend artikelBrandbrief KNMT: los nu eindelijk eens het tandartsentekort op
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.