Lidy Hartemink, voorzitter raad van bestuur van Zorggroep Almere, gaat met pensioen

Lidy Hartemink, voorzitter van de raad van bestuur van Zorggroep Almere gaat met pensioen. Lidy werkt inmiddels 47 jaar in de gezondheidszorg, waarvan 37 jaar als eindverantwoordelijke van een organisatie. De laatste zeven jaar heeft Lidy als voorzitter van de raad van bestuur aan het roer gestaan bij Zorggroep Almere en was zij actief in het netwerk van de gezondheidszorg van Almere. Verbinding maken met de Almeerders en de netwerkpartners in de stad is voor Lidy en Zorggroep Almere altijd heel belangrijk geweest. Vele duurzame en waardevolle verbindingen zijn de afgelopen jaren tot stand gekomen.  

Eind vorig jaar heeft Lidy intern al te kennen gegeven dat zij eind 2022 stopt en meer tijd neemt voor haar privéleven. In de afgelopen periode heeft de werving plaatsgevonden voor een nieuwe raad van bestuur. Bij deze procedure zijn naast de raad van toezicht ook de OR, cliëntenraad en de directieraad nauw betrokken geweest. Binnenkort wordt bekend gemaakt hoe de opvolging van Lidy Hartemink eruit gaat zien.

Wij gaan Lidy missen bij Zorggroep Almere. Zij was altijd zeer betrokken bij de zorgmedewerkers en hun cliënten of bewoners en bezocht regelmatig alle locaties om mee te kijken en een luisterend oor te bieden. Haar liefde voor de gezondheidszorg, de medewerkers, onze patiënten, cliënten en bewoners zullen wij nooit vergeten. Wij wensen haar veel geluk toe.

Bron: Zorggroep Almere

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen