Chill, je moet al zoveel challenge van MIND: vanaf maandag 17 oktober

Steeds meer jongeren ervaren prestatiedruk. MIND organiseert daarom vanaf 17 oktober een‘Chill, je moet al zoveel’challenge. Jongeren leren hiermee hun grenzen aan te geven, beter voor zichzelf te zorgen en hopelijk te voorkómen dat zij ernstige psychische klachten ontwikkelen. Zij krijgen gedurende 10 dagen om de dag een challenge toegestuurd met tips en informatie waar ze zelf mee aan de slag kunnen gaan. Deze challenges staan onder meer in het teken van FOMO (Fear of Missing Out), prestatiedruk en keuzestress.

Vanaf 17 oktober wordt ook gedurende 5 weken iedere week een nieuwe podcast gelanceerd met (bekende) presentatoren, artiesten en influencers, zoals Gwen van Poorten en Bizzey. Zij vertellen openhartig over met welke psychische problemen zij te maken hebben, of hebben gehad, en hoe ze hiermee omgegaan zijn. 

Iedereen kan zich inschrijven voor de Chill, je moet al zoveel challenge via https://steun.wijzijnmind.nl/chill_je_moet_al_zoveel.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen