PGGM&CO geeft zorg- en welzijnsmedewerkers een extraatje voor de feestdagen

Medewerkers krijgen dagelijks een bedankje op de ‘December Dankjes Dagen’ 

Van 12 tot en met 16 december organiseert PGGM&CO speciaal voor medewerkers in zorg en welzijn de ‘December Dankjes Dagen’. Om hen te bedanken voor alle goede zorgen waarmee zij dagelijks het verschil maken voor patiënten en cliënten. Dat is bewonderenswaardig en verdient een extraatje, dat in deze dure tijden goed van pas komt.  

Medewerkers worden tijdens deze waarderingsactie elke dag online verrast met een nieuw bedankje. In de vorm van een digitaal pakje met een cadeautje, flinke kortingen of kans op een grote, feestelijke prijs zoals een diner voor vier personen. De digitale pakjes kunnen op de website van PGGM&CO met één druk op de knop worden uitgepakt, uiterlijk tot het einde van dit jaar.

Henriette Davelaar, directeur van PGGM&CO: ‘Medewerkers in zorg en welzijn hebben het mooiste beroep dat er is. Waarin zij altijd klaarstaan en zorgen voor iedereen. Dat is prachtig, maar soms ook best zwaar. Want de zorg gaat dankzij hen altijd door. Daar willen we hen op de December Dankjes Dagen extra voor bedanken. Met dagelijks nieuwe bedankjes om uit te pakken. Die hen in deze (dure) tijden goed van pas komen. Én de waardering, energie en plezier geven om zich zo in te blijven zetten met hun waardevolle werk.’ 

Bron: PGGM&CO

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen