Mantelzorgers in de zorg

Array

Werk jij samen met een mantelzorger? Of ben jij zelf zorgverlener en tegelijk mantelzorger? Hoe doe je dat en welke problemen kom je tegen? Deel jouw ervaringen en help mee mantelzorg bespreekbaar te maken. Waar loopt jij tegen aan, hoe reageren jouw collega’s? Heb je afspraken gemaakt met jouw werkgever en welke tips heb jij voor andere mantelzorgers in de zorg? V&VN Magazine gaat graag met jou in gesprek en maakt er een mooi artikel van voor V&VN Magazine en deze website.

Geef je nu op door een mail te sturen naar [email protected]. Vertel in het kort in welke situatie jij zit en hoe je daarmee omgaat (zelf schrijven van het artikel is niet nodig). Je kunt ook je ervaringen delen op V&VN Facebook of LinkedIn.

Tip
Naar schatting lopen vijf- tot tienduizend inwonende mantelzorgers vrijstelling voor belasting over de erfenis mis. Dit komt doordat ze geen mantelzorgcompliment hebben aangevraagd. Dat meldt actualiteitenprogramma Nieuwsuur. Heb jij als mantelzorger mantelzorgcompliment aangevraagd? Benieuwd wat de voorwaarden zijn? Kijk op www.rijksoverheid.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen