web analytics

MedicalFacts

MedicalFacts wordt mede mogelijk gemaakt met steun van:
astrazeneca 728 x 90 longpas
0

Brusselse chirurg ontslagen na uitschelden joodse student-chirurg

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding 19 April, 2012
Frank H., de Brusselse arts die maandag een joodse student-chirurg de huid vol schold, is dinsdag door de ziekenhuisdirectie ontslagen. “De woordenschat die hij heeft gebruikt, is ontoelaatbaar”, luidt het bij het Universitair Ziekenhuis (UZ) van Brussel. De arts had in een brief aan de redactie van Joods Actueel nog zijn excuses aangeboden. Maar dat bleek tevergeefs. Hij had maandagmorgen tijdens een operatie “Sieg Heil” en “jij moet terug naar de gaskamers” geroepen naar de joodse student.
Comments are closed.

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!

Protected by Sabre. 6787 aliens stopped.