Plaats zelf uw persbericht op Medicalfacts.nl

1
4749

Op medicalfacts.nl kan u zelf uw persbericht plaatsen. Dit is gratis en zo ontvangen elke dag vele instellingen gelijk uw persbericht in een gericht kanaal voor de zorg in de RSS reader, email of tijdens het lezen van uw persbericht op de website. Hieronder bevinden zich de meeste zorgverleners en zorginstellingen van Nederland.


Bedrijven en instellingen kunnen persberichten plaatsen op Medicalfacts.nl. Alle persberichten worden na controle gepubliceerd op medicalfacts.nl. U kan de details zelf in het bericht plaatsen. U moet hiervoor eerst aanmelden op medicalfacts.


U kan de tijd van publicatie zelf aanpassen.En voorzien van een plaatje. Zodra u op publish heeft geklikt, krijgt de redactie een seintje en zal uw bericht beoordelen en na goedkeuring voor u online zetten.


Luukt het zelf posten op medicalfacts niet? Dan kan u uw bericht met illustratie zenden aan Medicalfacts.nl. Het insturen en plaatsen van persberichten is gratis. Emailen van uw persbericht en kan op persbericht (at) medicalfacts.nl

Toelichting
Kopieren en plakken: Heeft U de tekst al klaarstaan? Open dan uw tekstverwerker en Kopieer en plak de tekst in het formulier. Doe dit bij voorkeur zonder opmaak, de redactie zorgt voor de opmaak.Titel: geef een korte, duidelijke en pakkende titel op. Inleiding/intro tekst: hier geeft u een korte introductie tekst op van minimaal 1 en maximaal 6 regels. Hoofdtekst: Dit is de kern van uw verhaal.Vermeld ook de volgende gegevens:
  • Datum en plaats nieuwsfeit: geef de datum en de plaats van het nieuwsfeit op U kunt zelf bepalen of U dit in de introductie tekst of de hoofd tekst plaatst.
  • Noot voor de redactie: De noot voor de redactie plaatst U onderaan de hoofdtekst alsmede de vermelding: “dit is een origineel persbericht”.
  • Bron vermelding: U kunt eventueel een bronvermelding plaatsen.

Embargo:
Staat uw persbericht onder embargo, dan kunt u het bericht het beste versturen nadat het embargo is verlopen. Journalisten zijn namelijk niet verplicht zich aan het embargo te houden. Indien het embargo gerechtvaardigd is dan respecteren de meeste journalisten dit wel, maar zijn dat niet verplicht. Uw persbericht onder embargo wordt wel door ons gepubliceerd, direct na controle.

Geen correcties of wijzigingen
Uw persbericht wordt integraal gepubliceerd, er worden dus geen wijzigingen of correcties aangebracht in de tekst. De redactie houdt zich het recht voor de opmaak te corrigeren en/of berichten te weigeren.

Vragen over dit bericht? U kunt contact opnemen met:

De redactie
info (@) medicalfacts.nl

Medicalfacts.nl is een product van:

Medicalfacts
Telefoon & Fax +31-318-803054 (spreek uw bericht in en u wordt teruggebeld)


1 REACTIE

  1. Medisch appel elektromagnetische straling

    NEDERLAND – Teken het medisch appel gesteund door 30 Nederlandse artsen. Zie daartoe o.a. nationaal platform stralingsrisico,s (www.stralingsrisicos.nl ) en http://www.stopumts.nl

    Blootstellingslimieten en normen van 1999 zijn verouderd, aldus het Europees Parlement in haar vrijgegeven rapport van 4 september 2008

Comments are closed.