Tante Louise wil meer dan de helft van personeel ontslaan

Tante Louise Thuiszorg in Bergen op Zoom wil tweederde van het personeel ontslaan. In 2009 wil het bedrijf in afgeslankte vorm doorgaan met het aanbieden van huishoudelijke hulp. Dat staat in een brief die maandag aan het personeel is gestuurd.

Tante Louise vroeg een maand geleden aan het personeel om twintig procent van het salaris in te leveren. Uit een inventarisatie blijkt nu dat tweederde van de werknemers hier niet mee akkoord gaat. Tante Louise gaat toch door met de plannen, tot verbijstering van vakbond NU'91.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen