Leven na transplantatie

0
152

Op de televisie en in de kranten wordt regelmatig aandacht besteed aan het onderwerp donatie. Hier worden bijna altijd onderwerpen behandeld als; lange wachtlijsten en wel of niet verplicht donor. Het St. Anna Ziekenhuis wil graag de andere kant van het onderwerp belichten; de menselijke kant.

Hoe ervaart iemand het als hij op een wachtlijst staat? Wat voor impact heeft een transplantatie op iemand? Hoe ervaren familie en vrienden het als een geliefde een tweede kans krijgt? De sprekers tijdens de voorlichtingsbijeenkomst hebben deze ervaring van dichtbij meegemaakt en komen uitgebreid aan het woord. Zij vertellen wat het met hun leven deed en doet en belichten de menselijke kant van donatie.

De commissie orgaan- en weefseldonatie (COWD) van het St. Anna Ziekenhuis organiseert de bijeenkomst ‘leven na een transplantatie’ juist om de verschillende ‘menselijke’ invalshoeken te belichten. Naast het beluisteren van de persoonlijke verhalen is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

U bent welkom op dinsdag 23 september 2008 van 16.00 tot 19.30 uur, de toegang is gratis en er is koffie/thee met broodjes beschikbaar.


De bijeenkomst vindt plaats in het personeelsrestaurant van het St. Anna Ziekenhuis, Bogardeind 2 in Geldrop. Inschrijven is niet nodig.

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Elly Koch, donatiefunctionaris. Zij is bereikbaar op maandag en dinsdag per telefoon 040- 2864639 of via mail e.koch@st-anna.nl

Informatiebijeenkomst
dinsdag 23 september 2008
van 16.00 tot 19.30 uur
St. Anna Ziekenhuis Geldrop

Bron: St. Anna Zorggroep Geldrop