Huisartsbeurs 2008 : bomvolle vakbeurs voor eerstelijnszorg

Array

De organisatie van de Huisartsbeurs 2008 kijkt uit naar een bomvolle, interessante beurs op zaterdag 8 november. Door een stormloop op de workshops en de lezingen, waar accreditatiepunten mee te verdienen zijn, heeft de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) twee extra ruimtes gereserveerd in Ahoy waardoor er nog tien additionele workshops gegeven worden. De registratie voor deze extra sessies is inmiddels geopend en deelnemers kunnen zich nog volop inschrijven voor de Huisartsbeurs 2008.


Steven van Eijck, voorzitter van de LHV: “De voorbereidingen zijn in volle gang. Net als het thema van de Huisartsbeurs 2008 ‘Booming Business, 1e lijn centraal’, is het bij de organisatie van de beurs op dit moment ook behoorlijk booming.” Van Eijck merkt op dat de beurs voor veel bezoekers nu echt gaat leven, na een constante stroom van inschrijvingen tijdens de zomer, ziet hij nu een duidelijke toename van het aantal inschrijvingen per week. “Alles wijst erop dat we de bezoekersaantallen van 2007 gaan overtreffen. En dit geldt overigens niet alleen voor het aantal beursbezoekers. Tijdens de zomervakantie hebben nieuwe participanten zich aangemeld en ook de inschrijvingen van exposanten voor de beurs lopen nog steeds op. Dat betekent aan beide kanten een goed gevulde beursvloer.”


Debatten vrij toegankelijk
Verder is er goed nieuws voor huisartsen die wel houden van een pittige discussie: de debatten waar men zich eerder voor moest inschrijven worden nu vrij toegankelijke sessies op de beursvloer. Zo kunnen beursbezoekers hun benen even laten rusten op het debatterras en actief debatteren over actuele onderwerpen onder leiding van dagvoorzitter Tom van ’t Hek.


Huisartsen of andere werkenden binnen de eerstelijnszorg die zich nog niet hebben ingeschreven, wordt aangeraden dit alsnog te doen via de website www.huisartsbeurs.nl. Accreditatiepunten zijn alleen te verdienen als de bezoeker zich van te voren heeft geregistreerd en ook daadwerkelijk aanwezig is op de beurs en bij de (workshop)sessies.



Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen