Project!mpuls Centraal: brandveiligheid en toolkit wonen-zorg

0
184

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert de Project!mpuls- bijeenkomsten dit najaar op één centrale locatie. De Project!mpuls Centraal vindt plaats op woensdag 10 december in Nieuwegein. Op het programma staan sessies over brandveiligheid en over de instrumenten in de Toolkit Wonen-Zorg van het Kenniscentrum.


Programma
Vanwege het grote aantal congressen, symposia en andere bijeenkomsten rond vastgoed en Wmo dat dit najaar wordt gehouden voor corporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten, organiseert het kenniscentrum de Project!mpuls dit keer op één locatie.

Het ochtendprogramma biedt een sessie over het zeer actuele thema brandveiligheid bij wonen met zorg. ‘s Middags komen de vier instrumenten aan bod in de nieuwe Toolkit Wonen-Zorg van het Kenniscentrum: Zorg in Woningen, de nieuwe standaard voor zorgvriendelijk ontwerpen; het investeringsprogramma Areadne; de Doorzonscan en de interactieve Huistest.

Prijs deelname
De deelnameprijs is € 125 per dagdeel voor leden van Aedes, ActiZ, de VGN en de RIBW Alliantie en € 175 voor niet-leden. Als u de hele dag wilt bijwonen is de deelnameprijs € 225 voor leden van Aedes, ActiZ, de VGN en de RIBW Alliantie en € 325 voor niet-leden. Het Kenniscentrum biedt alle deelnemers een netwerklunch aan.


Bron: Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg