Project!mpuls Centraal: brandveiligheid en toolkit wonen-zorg

Array

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert de Project!mpuls- bijeenkomsten dit najaar op één centrale locatie. De Project!mpuls Centraal vindt plaats op woensdag 10 december in Nieuwegein. Op het programma staan sessies over brandveiligheid en over de instrumenten in de Toolkit Wonen-Zorg van het Kenniscentrum.


Programma
Vanwege het grote aantal congressen, symposia en andere bijeenkomsten rond vastgoed en Wmo dat dit najaar wordt gehouden voor corporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten, organiseert het kenniscentrum de Project!mpuls dit keer op één locatie.

Het ochtendprogramma biedt een sessie over het zeer actuele thema brandveiligheid bij wonen met zorg. ’s Middags komen de vier instrumenten aan bod in de nieuwe Toolkit Wonen-Zorg van het Kenniscentrum: Zorg in Woningen, de nieuwe standaard voor zorgvriendelijk ontwerpen; het investeringsprogramma Areadne; de Doorzonscan en de interactieve Huistest.

Prijs deelname
De deelnameprijs is € 125 per dagdeel voor leden van Aedes, ActiZ, de VGN en de RIBW Alliantie en € 175 voor niet-leden. Als u de hele dag wilt bijwonen is de deelnameprijs € 225 voor leden van Aedes, ActiZ, de VGN en de RIBW Alliantie en € 325 voor niet-leden. Het Kenniscentrum biedt alle deelnemers een netwerklunch aan.


Bron: Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen