Domeinnamen voor zorgproducten en zorginstellingen steeds belangrijker

Array

In de afgelopen jaren heeft een verschuiving plaatsgevonden in de zorgsector. Vanwege de hoge kosten zocht men naar efficientere werkprocessen. Bij uitstek het moment voor een digitale revolutie in de zorg.

Sommige zorgaanbieders zijn zich nog aan het orienteren, maar patienten kunnen intussen de beste zorgverlener al uitkiezen op www.kiesbeter.nl. Ook voor leveranciers van zorgsystemen en adviesbureau’s is het zaak om de naamsbekendheid op peil te houden of te verbeteren. Met een eigen zorgdomein(naam) is dit goed mogelijk.


Het heeft grote voordelen wanneer u beschikt over een domein waarvan de naamgeving direkt betrekking heeft op uw product(en). Via Medicalfacts kan u voor vanaf 9 euro ook een domein registeren via Mijn Domein. Een volledig pakket van domeinnaam, email en hosting kost slechts 29,- euro per jaar. Medicalfacts heeft ook haar site via deze provider lopen en is er erg tevreden over. Voor Advies over domein- marketingconcepten kan u contact opnemen onze redactie [email protected]. Als u een domein registeert bij Mijndomein willen wij u wel een beetje op weg helpen en geven wij 25% korting op ons advies tarief als u concepten met ons wilt uitwerken. Een domein marketingconcept bestaat uit een geschikte domeinnaam inclusief een hoge notering binnen de zoekmachines. Nadat u een website (met aan de naam gerelateerde zorgproducten) beschikt u over de basis om uw website optimaal in te zetten voor uw clienten.


Produkten en prijzen

Je domeinnaam + email + website hosten nu vanaf 29,- euro per jaar. Bij mijndomein

Parkeerpakket: vanaf € 9,- per jaar (incl. BTW)

•Je eigen domeinnaam.
•Je kunt dit pakket heel eenvoudig upgraden.


E-mailpakket: vanaf € 19,- per jaar (incl. BTW)

•Je eigen domeinnaam.
•Doorverwijzen domeinnaam naar ander domein.
•Ongelimiteerd aantal e-mail adressen.
•Standaard anti-virusbeveiliging en spamfilter.
•Webmail.
•Je kunt dit pakket heel eenvoudig upgraden.


Totaalpakket: vanaf € 29,- per jaar (incl. BTW)

•Je eigen domeinnaam.
•500 MB schijfruimte.
Ruim voldoende voor 5000 pagina’s foto’s en tekst.
•Ongelimiteerd dataverkeer (Fair Use Policy)




•Uitgebreid statistiekenpakket.
•Ongelimiteerd aantal e-mail adressen.
•Standaard anti-virusbeveiliging en spamfilter.
•Webmail.
•Technische details …




Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Domeinnamen voor zorgproducten en zorginstellingen steeds belangrijker"

  1. De beschikking hebben over een domeinnaam en een hostingpakket is inderdaad met de aankomende computer/ipod generaties een noodzakelijk goed.
    Vaak vergeet men echter dat het hebben van een website alleen nuttig is, als men ook gevonden wordt op het internet.

    Mocht u zelf niet over de technische kennis beschikken die nodig is voor het maken van een site. Kies dan voor een partij die dit voor u kan doen en daarbij rekening houdt met SEO, oftewel Search Engine Optimalisatie.

Comments are closed.

Recente artikelen