Internationale Hersentumorweek 2008, Internationale Brain- tumor Awareness Week, Walk 4 Brains

Array

In het kader van de Internationale Brain- tumor Awareness Week, ofwel de internationale hersentumor aandacht week, houden wij op zaterdag 1 november 2008 een wandeltocht van 5 of 12 km vanuit mooi Driebergen. Ieder kan al dan niet gesponsord aan deze wandeltocht, Walk 4 Brains, meedoen om meer aandacht en geld te vragen voor primaire hersentumoren onderzoek.

Je kan kiezen uit de volgende wandeltochten:

– 5 km Het Kraaybeekpad– 10-12 km Aderwinklerpad

De kosten van deze wandeltocht zijn vanaf 5 euro, maar daar krijgt iedereen dan ook een prachtige blijvende herinnering voor! Voor de personen die het meeste sponsorgeld ophalen zijn er leuke prijzen te winnen. Zien wij jou ook op zaterdag 1 november 2008 bij de start tussen 10.00 en 13.00 uur aan de Hoofdstraat 88 te Driebergen?

Inschrijvingen en betaling inschrijfgeld dienen uiterst 28 oktober i.p.v. 15 oktober (op velen verzoek verlengd) middels dit fomulier bij ons binnen te zijn.

Klik hier voor aanmelding: inschrijvingsformulier.

Het aantal door de deelnemers gelopen kilometers wordt wereldwijd opgeteld voor “The International Walk around the World for Brain Tumors”. Kijk op www.theibta.org voor meer informatie.

De Stichting STOPhersentumoren.nl doet ook mee aan deze loop. De verwachting is dat een kleine 200 wandelaars starten en finishen tussen 10:00 en 17:00 uur die of 5 kilometer of 12 kilometer lopen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen