Kerstaktie Medicalfacts.nl voor Turn off the lights: Maak kans op akoestisch huiskamerconcert aangeboden van Judith Jobse en June

Array

Judith Jobse heeft al eens een aantal keren een artikel voor Medicalfacts geschreven als therapeut en counselling coach. Judith was met Hartzaak Quote Businessbabe in april 2007. Maar ze is bij een groter publiek beter bekend van haar hitsong YOU en de TMF award die ze ooit won. Omdat wij haar als schrijver van artikelen erg waarderen en haar een warm hart toedragen gunnen we haar een nieuwe succes met een nieuwe song. En Judith heeft een mooie stunt in gedachten. Judith wil haar nieuwe single bij een zo groot mogelijke publiek onder de aandacht. Ze nodigt je uit om op 21 december in Culemborg in “De Bruine Kip” naar dit nummer te komen luisteren. In “De Bruine Kip” zingt ze het nummer live met Maurice, de zanger van June. Je kunt dan ook ter plekke je gedownloade versie laten signeren door Juith en June. help jij Judith en maak kans op een akoestisch huiskamerconcert van Judith en June. Hieraan gekoppeld de volgende bijzondere actie :degene die de meeste unieke, aantoonbare downloads genereert voor ons krijgt een akoestisch huiskamerconcert aangeboden van Judith Jobse en June.

June heeft dit nummer in eigen beheer opgenomen en er zit dus geen platenmaatschappij achter de release en de videoclip. Het zou daarom des te leuker zijn als het nummer in de hitlijsten komt, mede ook omdat het de platenmaatschappijen zijn die bijna volledig de hitlijsten domineren en bepalen. De hitlijsten zijn daardoor allang geen afspiegeling meer van de ?smaak van het publiek?. Als een nummer in eigen beheer uitgebracht in de hitlijsten komt kan dat een goede stimulans zijn voor andere musici en zorgen voor een breder georienteerde hitlijst.

 

De clip is te zien op

http://www.youtube.com/watch?v=zeQMJlHEWDk

Het nummer Turn off the lights kun je voor 0,99 cent downloaden op itunes. Hier vind je een downloadinstructie compleet met plaatjes voor de echte digibeten onder ons (en zelfs Judith Jobse snapte het). Alleen de downloads vanaf 10 december tellen mee voor de hitlijst. Ook tellen maar 2 downloads per IPadres mee. Wil je meer nummers downloaden, dan zul je dat van meerdere computers moeten doen.

 

Je kan Judith ook helpen door de clip op Hyves of myspace of andere sociale netwerken zetten.

Verder zou het leuk zijn als jullie 3FM met SMS-jes bestoken (nummer 3333) met de aanvraag van Turn Off The Lights van JUNE met Judith Jobse. (0,25 ct p.o.b.)

 

Hieraan gekoppeld de volgende bijzondere actie :degene die de meeste unieke, aantoonbare

downloads genereert voor ons krijgt een akoestisch huiskamerconcert aangeboden van Judith Jobse en June.

Enige voorwaarde is wel dat het nummer de hitparade haalt. Enige voorwaarde is wel dat het nummer de hitparade haalt. Alvast super bedankt voor je support!

Recente artikelen