Dokter, ik heb een wokarm!

Array
De tennisarm is bekend, de voetbalknie ook, maar de wokarm? Menig Chinees in het aanmeldcentrum van Ter Apel lijkt te zuchten onder deze nieuwerwetse kwaal. De wokarm is een pijnlijke arm als gevolg van het vele roeren en husselen in de wokpan. Sinds het voorjaar steekt de kwaal ineens de kop op, zo merkte men bij de Vreemdelingenpolitie. Die wist in eerste instantie ook niet goed wat ze aan haar fiets had hangen, maar kan niet anders dan de verhalen serieus nemen. Het is vervolgens aan een arts en de Immigratie- en Naturalisatiedeinst (IND) om te bepalen wat er met de klacht gebeurt. De Chinezen lijken de wokarm namelijk vooral aan te voeren om asiel te krijgen in Nederland. Dat is overigens, voor zover bekend, nog geen wokarm-lijder gelukt. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) laat in de Telegraaf weten niet over aanwijzingen te beschikken dat grote groepen Chinezen een wokarm hebben gebruikt om uitwijzing te voorkomen.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen