MC|Groep richt zich met activiteiten op Dronten en Emmeloord

Array

In nauw overleg met de huisartsen uit de gemeente Dronten starten de cardiologen uit Lelystad al in de tweede week van januari 2009 een buitenpolikliniek op de tijdelijke locatie bij gezondheidscentrum GOED in Dronten. Het aantal poliklinische activiteiten wordt daarna op zeer korte termijn uitgebreid. Paul Kemps, huisarts uit Swifterbant, geeft aan dat de Huisartsengroep Dronten een goed gesprek heeft gehad met Loek Winter en unaniem heeft gekozen voor de MC| Groep. ‘Wij zien vol vertrouwen de vestiging van de buitenpoli Dronten tegemoet. Het zal de gezondheidszorg in Dronten en omgeving nu en in de toekomst ten goede komen.’


In mei 2009 wordt intrek genomen in een definitieve locatie in Dronten. Een groot aantal specialismen gaat er polikliniek houden. Afhankelijk van de vraag van patienten en huisartsen is de polikliniek ook ’s avonds open.

In Emmeloord is het ziekenhuis er weer voor de inwoners van de Noordoostpolder. De MC| Groep blijft de huidige functies uitoefenen en gaat in overleg met het Antonius Ziekenhuis uit Sneek over samenwerkingsmogelijkheden. Met de huisartsen in de Noordoostpolder worden mogelijke toekomstige ontwikkelingen besproken.

 

Voor beide locaties geldt dat de klant centraal staat. De MC| Groep richt zich met haar activiteiten op de vraag van de bevolking. De klant kan er snel terecht en kan rekenen op uitstekende zorg.

Recente artikelen