Uw persbericht op Medicalfacts.nl, lees de voorwaarden

0
223

Op medicalfacts.nl kan u zelf uw persbericht plaatsen. Dit is gratis en zo ontvangen elke dag vele instellingen gelijk uw persbericht in een gericht kanaal voor de zorg in de RSS reader, email of tijdens het lezen van uw persbericht op de website. Hieronder bevinden zich de meeste zorgverleners en zorginstellingen van Nederland.


Bedrijven en instellingen kunnen persberichten plaatsen op Medicalfacts.nl. Alle persberichten worden na controle gepubliceerd op medicalfacts.nl. U kan de details zelf in het bericht plaatsen. U moet hiervoor eerst aanmelden op medicalfacts.


U kan de tijd van publicatie zelf aanpassen. Ook kan u uw publicatie voorzien van een plaatje. Zodra u op publish heeft geklikt, krijgt de redactie een seintje en zal zij uw bericht beoordelen. Na goedkeuring wordt uw bericht online gezet.


Lukt het zelf posten op medicalfacts niet? Dan kan u uw bericht met illustratie zenden aan Medicalfacts.nl. Het insturen en plaatsen van persberichten is gratis. Emailen van uw persbericht en kan op persbericht (at) medicalfacts.nl


Toelichting
Kopieren en plakken: Heeft U de tekst al klaarstaan? Open dan uw tekstverwerker en Kopieer en plak de tekst in het formulier. Doe dit bij voorkeur zonder opmaak, de redactie zorgt voor de opmaak.Titel: geef een korte, duidelijke en pakkende titel op. Inleiding/intro tekst: hier geeft u een korte introductie tekst op van minimaal 1 en maximaal 6 regels. Hoofdtekst: Dit is de kern van uw verhaal.Vermeld ook de volgende gegevens:


  • Datum en plaats nieuwsfeit: geef de datum en de plaats van het nieuwsfeit op U kunt zelf bepalen of U dit in de introductie tekst of de hoofd tekst plaatst.
  • Noot voor de redactie: De noot voor de redactie plaatst U onderaan de hoofdtekst alsmede de vermelding: “dit is een origineel persbericht”.
  • Bron vermelding: U kunt eventueel een bronvermelding plaatsen.

Embargo:
Staat uw persbericht onder embargo, dan kunt u het bericht het beste versturen nadat het embargo is verlopen. Journalisten zijn namelijk niet verplicht zich aan het embargo te houden. Indien het embargo gerechtvaardigd is dan respecteren de meeste journalisten dit wel, maar zijn dat niet verplicht. Uw persbericht onder embargo wordt wel door ons gepubliceerd, direct na controle.

Geen correcties of wijzigingen
Uw persbericht wordt integraal gepubliceerd, er worden dus geen wijzigingen of correcties aangebracht in de tekst. De redactie houdt zich het recht voor de opmaak te corrigeren en/of berichten te weigeren.

Vragen over dit bericht? U kunt contact opnemen met:

De redactie
info (@) medicalfacts.nl

Medicalfacts.nl is een product van:

Medicalfacts
Telefoon & Fax +31-318-803054 (spreek uw bericht in en u wordt teruggebeld)


Vorig artikelFNV roept vrouwen met borstkanker, die nachtdiensten draaiden, op
Volgend artikelBofepidemie nog niet voorbij
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.