Aandacht voor huid in Sint Franciscus Gasthuis Locatie Berkel

Array

huidproblemenOp dinsdag 10 februari 2009 wordt in Locatie Berkel de hele dag aandacht besteed aan de huid. De centrale verwarming, het schrale winterweer en de naderende wintersportvakantie vragen om een speciale verzorging en bescherming van de kwetsbare huid. In Locatie Berkel wordt u hierover geadviseerd.

Er wordt voorlichting gegeven over het onderhouden en verzorgen van de huid in het algemeen, over zonnebrandbescherming tijdens de wintersport, maar ook over de meest voorkomende huidaandoeningen zoals huidkanker, eczeem en psoriasis. Natuurlijk kunt u ook zelf allerlei vragen stellen over uw huid. Bovendien is er naast allerlei foldermateriaal, informatie aanwezig over patientenverenigingen. Iedere patient die op dinsdag 10 februari 2009 Locatie Berkel bezoekt, ontvangt een aardige attentie.

Diagnostisch Centrum Rotterdam
Naast de polikliniek beschikt Sint Franciscus Gasthuis Locatie Berkel ook over een diagnostisch centrum. Dagelijks kan men daar zonder afspraak terecht voor diverse laboratorium onderzoeken, bloedafname en elektrocardiogrammen (ECGs). Voor röntgenfotos kan men ook de gehele week terecht, bij voorkeur op afspraak. En op maandag, donderdag en vrijdag worden de echos ingepland.

Afspraak via huisarts of specialist
Op basis van een verwijzing van de huisarts of behandeld specialist kan men een afspraak maken voor een spreekuur en/of een diagnostisch onderzoek. Sint Franciscus Gasthuis Locatie Berkel is op werkdagen geopend van 8.00 tot 16.30 uur.

Bron: SFG

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen