Uitwisseling op innovatieplatform COPD is groot succes

Array

copdOp 3 februari heeft de eerste bijeenkomst van het landelijk Innovatieplatform COPD plaatsgevonden. Uit het hele land kwamen ruim veertig projectleiders, verzekeraars, farmaceuten en ICT-leveranciers bijeen. Ook medewerkers van het Astma Fonds waren aanwezig.

Het doel van het Innovatieplatform COPD is om op informele wijze kennis en ervaringen over vernieuwingen in COPD-ketenzorg uit te wisselen. En dat is volop gebeurd! Zie ook het nieuwsbericht over dit onderwerp.

De volgende bijeenkomst van het Innovatieplatform COPD is op donderdag 11 juni van 16.00-18.00 uur. De laatste mogelijkheid om bij het innovatieplatform aan te sluiten is om u voor vrijdag 27 februari aan te melden, door te mailen naar de secretaris van het Innovatieplatform, Marjolein Rebel op [email protected]
Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen