MASTERCLASS Geïntegreerde eerstelijn start september 2009

Array

collegezaalDe laatste jaren ondergaat de geïntegreerde eerstelijnszorg grote veranderingen. Verschillende initiatiefrijke en innovatieve zorgverleners ontwikkelen aansprekende zorgprogramma’s,  zetten zorggroepen op en vormen multidisciplinaire samenwerkingsverbanden.  Hiervoor is een dynamische geïntegreerde eerstelijnszorg nodig:  kwalitatief hoogstaand, klantgericht,  innoverend en investerend.

Het is deze innoverende dynamiek die het Julius Centrum van het UMC Utrecht en bureau Raedelijn heeft geïnspireerd om een masterclass te ontwikkelen, om daarmee een bijdrage te leveren aan het tot stand brengen van een goed werkende geïntegreerde eerstelijnszorg.  De masterclass bestaat uit twaalf colleges, opgedeeld in vier clusters van onderwerpen: Algemene beleidsontwikkeling,  Samenwerking en samenhang,  Organisatie en kwaliteit van zorg en Financiering op basis van resultaatafspraken.

De masterclass start op 2 september 2009 met college 1 en eindigt op 14 april 2010 met college 12. De colleges vinden alle plaats op de woensdag, van 15.00-19.00 uur, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden is met de schoolvakanties. Wilt u aan deze Masterclass deelnemen? Schrijf  dan in via www.integratedcare.nl doorklikken op nascholing en congressen
Auteur: Prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen