Handdroger toch hygïënisch!

Array

handdroger-thyzo, De Superdry van Thyzo is een volautomatische  handdroger. Niets hoeft aangeraakt te worden. U plaatst uw handen in het toestel en de superkrachtige motoren blazen gelijkmatig door 300 miniscule openingen direct het vocht van uw handen. Uw handen worden op een aangename hygienische wijze gedroogd binnen 15 seconden zonder één vinger te bewegen. De Superdry stopt direct zodra de handen uit het toestel worden gehaald en werkt alleen zolang dat ècht nodig is. Handdrogers zijn hygienisch gezien net zo veilig als katoenen of papieren handdoeken. Dat stelt Marc Boers, directeur van handdroger producent Thyzo, gewapend met een tegenonderzoek van TNO. Het onderzoek van TNO is een reactie die volgt op uitkomsten van een onderzoek dat recent gepubliceerd is. Hierin concluderen wetenschappers van de Universiteit van Westminster, in opdracht van het European Tissue Symposium, dat het gebruik van handdrogers op toiletten een gevaar voor de gezondheid zijn. Gebruikers zouden met 200% meer bacterien op hun handen het toilet verlaten. „Ik zie het niet als een aanval, want ik weet niet beter dan dat we al dertig jaar tegen dit soort onderzoeken vechten.Ook van Westminster.” Daarom heeft Boers TNO gevraagd dergelijke onderzoeken onder de loep te leggen. De uitkomst van TNO, gedateerd uit 1995 maar nog altijd actueel omdat bacteriegedrag en onderzoeksmethodes in de jaren niet veranderd zouden zijn, verwerpen de hygieneaanklacht. In het rapport staat verder dat een gezonde volwassenen via de mond met 10.000 tot een miljoen ziekteverwekkende kiemen worden besmet voordat ze ziek worden. Deze aantallen zijn in geen van de studies aangetroffen, ook niet voor het wassen van de handen. Het feit dat Nederlandse en buitenlandse onafhankelijke deskundigen sinds jaren ook het gebruik van handdrogers afraden, weerhoudt Boers er niet van het voor zijn eigen producten en die van collega’s op te nemen. „Er zijn vast handdrogers die hygienischer werken dan anderen, maar dat betekend niet dat ze allemaal over een kam moeten worden geschoren. Het publiek moet zelf de keus kunnen maken.”

De Superdry van Thyzo is een volautomatische  handdroger. Niets hoeft aangeraakt te worden. U plaatst uw handen in het toestel en de superkrachtige motoren blazen gelijkmatig door 300 miniscule openingen direct het vocht van uw handen. Uw handen worden op een aangename hygienische wijze gedroogd binnen 15 seconden zonder één vinger te bewegen. De Superdry stopt direct zodra de handen uit het toestel worden gehaald en werkt alleen zolang dat ècht nodig is.

COMMENTS OP DEZE POST GESLOTEN! MEDICALFACTS IS GEEN GRATIS RECLAMEZUIL VOOR PAPIERLEVERANCIERS EN HANDDROGER MACHINE PRODUCENTEN! WILT U HIER WEL ADVERTEREN. Hier vindt u meer informatie en kan u direct een advertentie inkopen

Voor een maatwerkaanbod neemt u contact op en Acquire: Zij verkopen onze advertentieruimte

Recente artikelen