Gemeenten en zorgkantoren ontbreken op AWBZ en WMO congres

Array

lege-plaatsenNatuurlijk zijn ondergetekende en zijn medewerkers blij met de grote opkomst op het AWBZ en WMO congres op vrijdag 27 maart (zie ook de berichten hierboven). Het congres was uitverkocht. Toch blijf ik kritisch op onszelf en het publiek.

Wat opviel in de deelnemerslijst is dat medewerkers van gemeenten en zorgkantoren vrijwel ontbraken. Ik snap dat niet, want we hebben beide type organisaties uitgebreid geïnformeerd. Doen wij toch iets mis met de marketing voor dit congres? Zijn zorgkantoren niet meer geïnteresseerd in de lange termijn van de AWBZ? Vonden gemeenten de setting en uitstraling te medisch?

Naar een congres van het UMC Utrecht op de Domus Medica, daar ga je als gemeentelijk medewerker toch niet naartoe? Op het Julius Centrum komen wij er niet uit. Begrijpt u het wel? Stuur dan een mail naar [email protected] Je inzending wordt geplaatst.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen