Savant Zorg kiest voor partnership met Qurius

0
287

ehealthQurius en Savant Zorg, een grote zorg- en dienstverlener in Zuid-Oost Brabant, hebben een intentieverklaring getekend voor een driejarig partnership met een contractwaarde van ruim 1,5 miljoen euro. Doelstelling is om vanaf september 2009 vanuit twaalf vestigingen 300 medewerkers te laten werken met Savant Space, gebaseerd op de Managed Hosting Solution van Qurius. In de komende periode wordt het contract gefinaliseerd en start Qurius alvast met de werkzaamheden.

Savant Zorg besteedt al sinds vijf jaar haar IT-infrastructuur volledig uit, maar wil nu meer focus leggen op de tevredenheid van de gebruikers. Bovendien wil Savant Zorg een IT-oplossing die haar dienstverlening daadwerkelijk helpt verbeteren. Voor een nieuw beheercontract heeft Savant daarom, na een intensief selectietraject, gekozen voor de Managed Hosting Solution van Qurius. Deze voldoet aan de hoge eisen die Savant Zorg stelt aan flexibiliteit, continuïteit en hoge beschikbaarheid. Anne-Marie van Hout, Manager I&A bij Savant Zorg: ?Bij de selectie van onze outsourcingpartner, heeft Qurius zich als een volwassen, open en transparant bedrijf gepresenteerd, dat naast technische know how ook oog heeft voor de mens en klanttevredenheid als maat neemt. Dit geeft Savant het volste vertrouwen dat haar ICT-beheer in goede handen is bij Qurius.?

André Zwaan, Sales Director Qurius Managed Services: ?Wij zien steeds meer zorginstellingen en zorgdienstverleners die op zoek zijn naar betrouwbare, gebruikersvriendelijke en flexibele outsourcingoplossingen. Dankzij onze oplossing kunnen organisaties als Savant zich op hun core business richten: het leveren van kwaliteit in zorg. Qurius heeft een unieke propositie in het aanbieden van Microsoft-oplossingen ?uit-de-muur?. Naast de technische kennis heeft Qurius ook de applicatiekennis in huis. Deze combinatie zorgt ervoor dat de klant volledig kan worden bediend met een interessante prijs/kwaliteit verhouding.?

Over Savant Zorg

Savant is een grote zorgaanbieder in de regio Zuid-Oost Brabant en biedt een breed pakket zorg- en dienstverlening bij klanten thuis en in woon-/zorgcentra. Savant blijft nieuwe diensten ontwikkelen om in te spelen op de veranderende zorgvraag en behoeften. Ongeveer 2.000 medewerkers, 600 alfahulpen en 500 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om 5.000 klanten op tal van fronten te ondersteunen bij het zo zelfstandig mogelijk wonen. Kijk voor meer informatie op http://www.savant-zorg.nl