5 jaar coschapbeoordelingen op Coassistent.nl! Welk coschap is het beste van Nederland?

Array
artsOp Coassistent.nl bestaat vanaf het begin de mogelijkheid om coschappen te beoordelen. Er zijn in 5 jaar tijd meer dan 2100 beoordelingen gedaan en dagelijks komen er beoordelingen bij. De beoordelingen betreffen 158 verschillende instellingen met in totaal 572 afdelingen. Na 5 jaar coschapbeoordelingen op Coassistent.nl is het tijd om een balans op te maken. Welk coschap in Nederland is het beste beoordeeld? We hebben alleen coschappen meegeteld, die meer dan 5 keer beoordeeld zijn. Dit bleek op 152 afdelingen het geval te zijn.

De top 3 beste coschappen van Nederland:

1. Ex aequo score: 8.8. Heelkunde in Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem/KNO in Groene Hart Ziekenhuis, Jozeflocatie te Gouda

3. Score: 8.6. Kindergeneeskunde in Universitair Medisch Centrum te Groningen

Maar wellicht nog belangrijker zijn de gezelligste coschappen van Nederland. De nummer één met een score van 8.8 op dit punt is Heelkunde in Ziekenhuis Walcheren te Vlissingen.

Met betrekking tot de slechtste coschappen van Nederland blijft Coassistent.nl discreet, maar toch een tipje van de sluier. In de top 10 slecht beoordeelde coschappen met meer dan 5 ratings wordt zevenmaal oogheelkunde genoemd. Of het vak zelf weinig populair is of dat oogheelkundecoschappen weinig aantrekkelijk zijn voor coassistenten gaat Coassistent.nl uitzoeken door middel van een poll.

Recente artikelen