Dreamnight at the Zoo 2009

Array

sdsNet als voorgaande jaren heeft de SDS weer een uitnodiging ontvangen voor een ‘Dreamnight at the Zoo’! Met het thema Droom! Durf! Doe! nodigt Dierenpark Amersfoort ons uit voor een heerlijke avond op vrijdag 5 juni. Wat er precies gaat gebeuren, dat verklapt het dierenpark nog niet. Maar het wordt een droom van een avond met veel entertainment, live muziek, schminken, durfactiviteiten, natuurlijk alle dieren en nog veel meer!

Helaas zijn alle kaarten op. U kunt zich nog wel opgeven voor de wachtlijst. Eind vorige week hebben de donateurs die zich hebben opgegeven voor de nieuwsbrief  van SDS als eerste de uitnodiging ontvangen. Wilt u voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, uitnodigingen en leuke aanbiedingen? Meldt u zich dan aan bij www.downsyndroom.nl.

We vragen u de volgende gegevens te mailen: De volledige namen van alle gezinsleden die mee willen, graag aangeven welk kind DS heeft De leeftijden van alle kinderen (ook zonder DS) Uw donateur / relatienummer van de SDS of anders het adres waarop u de Down+Up ontvangt (postcode en huisnummer) Uw telefoonnummer Uw e-mailadres (indien anders dan hetgeen waar vandaan u mailt)

Bron:AllePersberichten.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen