Verzekeraar Univé stopt met Sonja Bakker

Array

Verschillende Sonja Bakker projecten stopgezet
Volgens het artikel van het AD is de populariteit van Bakker over zijn hoogtepunt heen en zijn diverse zakelijke projecten waarbij ze betrokken was uitgedraaid op een teleurstelling. Ook de verkoop van haar eigen tijdschrift Sonja loopt terug. In Februari meldde wij al dat de verkoop met 80% gedaald was. In 2008 werd al bekend dat Sonja Bakkeren geen lange termijn effecten heeft. In januari werd al duidelijk dat de zelfs ongezond is. Aan het boek van Sonja Bakker (13,95 euro) heeft de gemiddelde afvaller dus minder dan aan een gratis brochure van het Voedingscentrum. De woordvoerder van Bakker spreekt echter tegen dat haar succes voorbij is. Sonja Bakker heeft wel een laatste project wat de naam S.O.S. Sonja heeft. De gewichtsconsulente zag echter ook zakelijke projecten waarbij zij betrokken was bij verzekeraar Univé en supermarktketen Super de Boer sneuvelen.

Verzekeraar Univé is wegens gebrek aan belangstelling gestopt met zijn speciale Sonja Bakker-polissen. Met de aanvullende verzekeringen kon je gratis haar online afslankprogramma volgen en wekelijks met haar chatten. Na een jaar werd er een streep door gezet. Univé noemt geen cijfers, maar meldt wel dat de aanvullende verzekering geen succes was.

Bij de supermarktketen Super de Boer zijn de labels ‘aanbevolen door Sonja’ inmiddels weer uit de schappen verdwenen. “De samenwerking heeft niet gebracht waarop we hadden gehoopt,’’ meldt een woordvoerster. “Toen er mee gestart werd gold Sonja Bakker als een icoon. Naar de gezonde producten van de supermarkt was – eventjes – meer vraag, maar de kracht van het label nam snel af.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen