Vacature voor spoedzorgonderzoeker

Array

consument-en-veiligheidDe Stichting Consument en Veiligheid te Amsterdam staat voor het vergroten van de veiligheid van alle burgers door het terugdringen van letsels door ongevallen.In het Letsel Informatie Systeem (LIS) worden slachtoffers geregistreerd, die zich op een Spoedeisende Hulpafdeling van een selectie van ziekenhuizen in Nederland hebben gemeld. Voor deze LIS zoekt de Stichting Consument en Veiligheid een onderzoeker.

Tot de werkzaamheden hoort de coördinatie van het cluster van projecten op gebied van gegevensverzameling. Wie solliciteert heeft een afgeronde universitaire opleiding waarin kwantitatieve onderzoekstechnieken en epidemiologie goed zijn vertegenwoordigd dan wel een vergelijkbare combinatie van kennis en ervaring. Kijk voor meer informatie op www.veiligheid.nl.

Meer informatie over de vacature is te verkrijgen bij Marco Brugmans, Programmamanager Letselinformatie (telefoon 020-5114539) of bij Jimke Roos of Hannet Wolff, Personeel en Organisatie (tel. 020-5114 517, [email protected].
Solliciteer snel, de sollicitatietermijn eindigt dit weekeinde. Deze oproep wordt geplaatst op verzoek van Marco Brugmans.

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen