Nog vier plaatsen beschikbaar

Array

geld9Nog vier plaatsen beschikbaar in masterclass Kwaliteit en Financien
Het verbeteren van inzicht, begrip en competenties in management van kwaliteit van zorg en van in- en uitgaande geldstromen

Dat is het belangrijkste onderwijsdoel van de masterclass Geïntegreerd Management van Kwaliteit en Financien. De masterclass draait nu voor het vijfde jaar. In de vier voorgaande jaren ontwikkelde de cursus zich tot een geheel, waarin kennisoverdracht, training van vaardigheden, eigen inbreng van de deelnemers en discussie elkaar in evenwicht houden. Na het volgen van de Masterclass bent u in staat om onderwerpen op het gebied van ondernemerschap, kwaliteit, prestaties en control meervoudig te benaderen.

De doelgroep voor deze opleiding zijn ervaren professionals, financiele managers, kwaliteitsmanagers, verpleegkundige en medisch managers en controllers. Per middag staat één thema centraal. De thema’s zijn onder meer: 1. Ontwikkelingen zorg, 2, Wetten, financiering en bekostiging, 3. Van strategie naar structuren en bedrijfsplannen, 3. Governance, organisatievormen en managementparticipatie,4. Zorgafspraken, verzekerde zorg, DBC’s, ZZP’s,5. Cost accounting, en prijsstelling 6. Prestatie indicatoren en verankering in P&C cyclus, kwaliteitsmanagement, VMS 7. Leidinggeven aan professionals 8. Verandermanagement 9.Onderhandelen 10 Businesscase maken.
De masterclass begint op 17 september en loopt door tot in april volgend jaar. Wilt u meedoen aan deze Masterclass? Surf dan naar www.integratedcare.nl en klik door op nascholing lees de uitvoerige brochure en meld u aan. Reeds twaalf anderen gingen u voor. Er is nog plaats voor vier deelnemers.
Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen