Universiteit Utrecht opent site over Mexicaanse griep

Array

medisch-laboratoriumDe Universiteit Utrecht bereidt zich op dit moment voor op de mogelijke gevolgen van de Mexicaanse griep, die officieel Nieuwe Influenza A (H1N1), heet. Op woensdag 5 augustus ging de site www.uu.nl/mexicaansegriep online.
Vanaf heden is via de website van de Universiteit Utrecht de site www.uu.nl/mexicaansegriep beschikbaar. Hierop worden medewerkers en studenten geïnformeerd over de griep, de griepverschijnselen, preventieve maatregelen, enzovoorts. Op de website staan ook links naar andere, relevante websites. De website wordt regelmatig geactualiseerd.

UIT
Bijzondere aandacht is er voor de komende introductie van nieuwe studenten, de UIT. Hierover zijn veelgestelde vragen en antwoorden op deze website te vinden. In de loop van de week zal ook een protocol gepubliceerd worden dat in nauw overleg met de GG&GD Utrecht wordt opgesteld, bestemd voor de organisatoren en begeleiders van de UIT.

Maatregelen
Daarnaast treft de universiteit maatregelen om de gevolgen van een mogelijke uitbraak van het griepvirus te beperken. Het gaat er daarbij om de vitale processen van de universiteit in stand te houden, als eventueel gedurende een langere tijd een groot aantal medewerkers en studenten niet aanwezig kan zijn.

Website
Kijkt u voor het laatste nieuws en informatie op www.uu.nl/mexicaansegriep.

Bron: UU

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen