Exclusieve samenwerking MC|Groep en Oogziekenhuis Zonnestraal

Array

oogzorg-techniekBinnen enkele maanden is MC|Zuiderzee een polikliniek van het specialistische oogziekenhuis Zonnestraal rijker. Beoogd wordt een grote polikliniek met eigen operatiefaciliteiten, waar het brede pakket van oogheelkundige zorg aangeboden wordt. De ziekenhuizen hebben 30 juli jl. hierover een akkoord bereikt.
“We verwachten door deze samenwerking de oogheelkundige zorg in Flevoland te kunnen verbeteren”, aldus Peter de Koning, directeur Participaties en Ontwikkeling van Zonnestraal. Loek Winter, voorzitter Raad van Bestuur MC|Groep vervolgt: “Wij willen de beste zorg voor onze patienten. Door onze krachten te bundelen kunnen wij dat bieden op het gebied van oogheelkunde”. De samenwerking tussen de beide partijen omvat in eerste instantie de locaties Lelystad en Emmeloord en in de nabije toekomst Almere en Dronten. Totdat de gewenste faciliteiten in het ziekenhuis beschikbaar zijn, zullen de activiteiten van de joint venture in Lelystad in de huidige vestigingen van Zonnestraal en MC4Zuiderzee worden uitgevoerd.

Oogziekenhuis Zonnestraal
Sinds de oprichting in 2004 heeft Oogziekenhuis Zonnestraal een expansieve groei doorgemaakt en een solide reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en deskundigheid. Het oogziekenhuis richt zich op optimale behandelingen voor veel voorkomende oogaandoeningen.

MC|Groep
MC|Groep, met locaties in Lelystad, Emmeloord, Dronten en Urk, is een klantgerichte organisatie die de belangen van haar patienten voorop zet. Met de ervaren professionals van de MC|Groep bent u verzekerd van snelle diagnostiek en een goede behandeling. ‘Wat we doen, doen we goed en snel’.

Bron:MC|Groep

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen