Cathy van Beek, Roger van Boxtel en Gerlach Cerfontaine sprekers Summit Zorg

Array

bijeenkomstOp 10 en 11 november 2009 programmeert VNU Exhibitions voor de derde keer de Strategie Summit Zorg. De besloten bijeenkomst voor topbestuurders uit de zorgsector zal bestaan uit een selectie van directeuren en Raden van Bestuur. Op het vijfsterren Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort wisselen deze selecte groep topbestuurders ander halve dag met elkaar van gedachten over de belangrijkste strategische onderwerpen van dit moment.

Onderzoek
Aan de basis van de bijeenkomst ligt een uitgebreid kwalitatief onderzoek. Initiatiefnemer VNU Exhibitions Europe houdt ter voorbereiding aan de bijeenkomst interviews met ruim 100 directieleden en bestuurders binnen de verschillende schakels uit de zorgsector. Naast de cure en de care worden ook de belangrijkste kennisinstituten, brancheverenigingen en overheidsinstanties bij het onderzoek betrokken. Enkele organisaties waar de VNU Exhibitions Europe mee in gesprek is zijn: Saxenburgh Groep, MEE Plus Groep, Inspectie voor de Gezondheidszorg, Reinier de Graaf Groep, Zorggroep Almere, Stichting Bronovo-Nebo, LUMC, GGZ Noord-Holland Noord, Gemini Ziekenhuis, Kliniek Zestienhoven, MeanderGroep Zuid-Limburg, GGZ Delftland, CDA, Tweede Kamer, NVZD en Gemeente Breda.

Programma
Onder leiding van dagvoorzitter Charles Groenhuijsen worden sprekers zoals NZA, LUMC, Menzis en oud-topman Schiphol Group aan kritische vragen onderworpen. Tijdens de Strategie Summit Zorg komen thema’s als markt- en klantgerichtheid, gereguleerde zorgmodel in 2012 en nieuwe businessmodellen en samenwerkingsvormen sterk naar voren.

Naast de keynotes biedt de Strategie Summit Zorg een afwisselend programma met 1-op-1 sessies, ronde tafeldiscussies en parallelsessies. Ook inhoudelijke cases zullen uitgebreid besproken worden in het inhoudelijke programma. De bijeenkomst is inclusief, een exclusief netwerk, diner, overnachting, lunch en uitgebreid onderzoek.

Recente artikelen