Ledenraad benoemt nieuw bestuurslid

0
132

Van Loenen3De Ledenraad van de LHV is op 17 september 2009 unaniem akkoord gegaan met de benoeming van Geert-Jan van Loenen, huisarts in Hengelo, tot lid van het bestuur van de LHV. Van Loenen volgt Willem Schopman op, die deze avond voor het laatst in de Ledenraad aanwezig was. Namens het LHV-bestuur en alle afgevaardigden dankte LHV-voorzitter Steven van Eijck hem voor al zijn inspanningen voor de beroepsgroep in de afgelopen drie jaar. ‘Van jou heb ik als betrekkelijke buitenstaander veel geleerd over de bezieling van huisartsen voor hun vak en voor hun patienten’, aldus Van Eijck.

Financiele commissie

De afgevaardigden voorzagen ook in de vervulling van een vacature in de Financiele Commissie van de Ledenraad. Ronald Morshuis, huisarts in Drunen werd benoemd tot lid van deze commissie.
Visiedocument
Tot slot stelde de Ledenraad een visiedocument vast ten aanzien van de bekostiging van de huisartsenzorg in 2010 en verder. Dit document was eerder besproken tijdens een themabijeenkomst van de Ledenraad op 20 mei van dit jaar. Dit visiedocument vormt voor het bestuur van de LHV het uitgangspunt voor het overleg met overheid en stakeholders over een nieuwe bekostigingsstructuur voor de huisartsenzorg.

Vorig artikelHuisartsen nemen verantwoordelijkheid voor doelmatige en betaalbare zorg
Volgend artikelLHV Declaratie Direct (LDD) failliet
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.