Freya kent IVF-award opnieuw toe aan IVF centrum van Jan Kremer

Array

freya umc st radboudUMC St Radboud heeft meest patientvriendelijke IVF-team van Nederland
Voor de vierde keer op rij heeft het IVF-centrum van het UMC St Radboud de tweejaarlijkse Dutch Infertility Award in ontvangst mogen nemen. De prijs is bestemd voor het meest patientvriendelijke IVF-team van Nederland. Freya, de patientenvereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, riep de prijs in het leven in 2002. De toekenning is gebaseerd op een enquête onder patienten van de Nederlandse IVF-centra.

Het Radboud scoort hoog op de digitale IVF-poli. Maar ook de warme en persoonlijke betrokkenheid van alle teamleden gooit hoge ogen; de patienten voelen zich niet als nummer behandeld. Geenquêteerden waren daarnaast erg te spreken over de interactieve voorlichtingsavonden voor IVF-paren.

Namens het hele team nam prof.dr. Jan Kremer, hoofd van het IVF-centrum, de prijs in ontvangst. Kremer: ‘Al jaren is patientgerichtheid het speerpunt van ons beleid en het is dan ook erg leuk voor ons team als dat erkend wordt. Het is eigenlijk de mooiste prijs die je kunt krijgen. Het past ook in wat we met het hele Radboud willen bereiken’.

Recente artikelen