Gemeent Boxmeer beboet Pantein Thuiszorg

0
308

logo-thuiszorg_panteinPantein Thuiszorg heeft via Omroep Brabant moeten vernemen dat het een boete heeft gekregen van de gemeente Boxmeer. Burgemeester en wethouders vinden het onacceptabel dat er onlangs zeven ouderen op de wachtlijst stonden. De wachtlijst werd in juni ingesteld. Een woordvoerder van Pantein reageert verontwaardigd op de boete. Volgens hem houdt zijn thuisorganisatie zich aan de afspraken. Pantein zegt dat er in Boxmeer sprake van een “onevenredig hoge stijging van het aantal zorguren”.

De boete bedraagt formeel vijftig euro per persoon per dag. De gemeente neemt een definitief besluit over de hoogte nadat ze heeft gesproken met de thuiszorgorganisatie. Ze hoopt dat er snel een afspraak gemaakt kan worden. De Pantein-woordvoerder ziet een onderhoud met vertrouwen tegemoet, omdat de partijen volgens hem een goede relatie hebben.

Bron: Omroep Brabant

Vorig artikelActiZ: thuiszorg wordt onderbetaald
Volgend artikelInternet en Zorg
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.