Unieke opening Nursing Event 2009 met theaterstuk over dementie

Array

tafelvantwee.indd14 en 15 december a.s. in de Reehorst in Ede het Nursing Event 2009
Drie jaar lang heeft het Nursing Event op een vrijdag en een zaterdag in Utrecht plaatsgevonden. Het werd dus tijd voor verandering; op maandag 14 en dinsdag 15 december 2009 opent de Reehorst te Ede haar deuren voor dit grootste vakevenement voor verpleegkundigen. Jullie zijn allemaal weer van harte welkom deel te nemen aan de workshops, ochtendsymposia en seminars en informatie te vergaren bij de vele exposanten op de beurs.

Toneel
Op maandag 14 en dinsdag 15 december kun je van 10.30 tot 11.30 uur in de Schouwburg kijken naar “Tafel van twee”, een toneelstuk van Thomas Borggrefe over het proces van een dementerende vrouw en haar echtgenoot. Voor iedereen die meer over dementie te weten wil komen! Het Nursing Event 2009 start op beide dagen met een toneelstuk over dementie. Voordat het workshopprogramma begint kun je gratis naar de voorstelling “Tafel van Twee” van Thomas Borggrefe. De voorstelling vindt plaats van 10.30 uur tot 11.30 uur in de schouwburgzaal.

De deuren van de schouwburg sluiten om 10.30 uur . Laatkomers hebben daarna helaas geen toegang meer; het is dus van belang dat je op tijd in de zaal zit. Na afloop zal de acteur kort in discussie gaan met de zaal.

‘ Tafel van Twee ‘
De voorstelling laat niet alleen de binnenwereld van een dementerende vrouw zien, maar ook de hierdoor veranderende relatie tussen man en vrouw. Beide vechten met de ziekte. Kan hij liefdevol met haar in verbinding blijven, wat dringt nog tot haar door, wat is de grens van zijn zorgen voor haar?

Spel: Thomas Borggrefe

Regie: Helmert Woudenberg

Website: http://www.thomasborggrefe.nl
(Redactioneel) 5 oktober 2009
Het Nursing Event is een groot vakevenement voor verpleegkundigen. Er zijn workshops, symposia, seminars en informatiestands over allerlei facetten van de verpleegkunde. Op beide dagen is er ook aandacht voor dementie.

Nursing Event 2009
Lees meer op www.nursingevent.nl, je vindt hier ook een overzicht van alle activiteiten, workshops en seminars. De toegangsprijs is €19,50 voor één dag.
(Bij aanmelding vantevoren! Prijs aan de kassa is €30,00)

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen