Duitse politici krijgen ander (‘veilig’) vaccin dan de bevolking

1
1221

baxter-celvapanVolgens het Duitse blad Bild krijgen bondskanselier Angela Merkel en de Duitse ministers een ander vaccin toegediend dan de rest van de Duitse bevolking. Het speciaal voor de politici bedoelde vaccin bevat niet de omstreden adjuvanten, die volgens veel experts permanent ernstige schade aan de gezondheid zullen toebrengen. Ook de Spiegel Online maakt hier melding van. Spiegel Online meldt dat zowel de Duitse overheidselite als het Duitse leger het middel Celvapan toegediend zullen krijgen dat door Baxter is geproduceerd. De gewone Duitse burger krijgt het vaccin van Glaxo Smith Kline – mét schadelijke adjuvanten. Volgens Spiegel is er bij werknemers in de Duitse gezondheidszorg en bij kinderartsen sprake van ‘openlijke rebellie’ tegen het giftige vaccin. De voorzitter van de medicijncommissie van de Duitse medici, Dieter Ludwig, zegt dat de Duitse gezondheidsauthoriteiten geheime afspraken hebben gemaakt met de farmaceutische bedrijven die de griepvaccins produceren.

Werknemers van het Paul Ehrlich Institute krijgen eveneens het adjuvant-vrije vaccin. Johannes Löwer, president van het instituut, zei in augustus dat het vaccin ergere bijeffecten zou veroorzaken dan het virus zelf. Hij gaf dit commentaar naar aanleiding van de verklaringen van longspecialist Wolfgang Wodarg, die stelde dat het vaccin het risico op kanker fors vergroot.

Bron: Spiegel Online

1 REACTIE

 1. Angst is een slechte raadgever bij het vaccineren van bijvoorbeeld je kind

  Het is een kwestie van zelfstandig nadenken, eigen verantwoording nemen en zoeken naar je eigen waarheidsbeleving inzake het vaccin Pandemrix influenzavaccin (H1N1). Ik zal enige tips geven om je op weg te helpen.

  Ga naar de website van het Nederlands Vaccin Instituut: http://www.nvi-vaccin.nl/?id=352 en klik op bijsluiter arts. Daar tref onderaan punt 2 de hulpstof Thiomersal aan die wettelijk verboden is in Nederland vanwege zijn zeer giftige kwikverbindingen. Ik heb begrepen dat de heer Klink binnenkort de zwangere vrouwen en jonge kinderen als eerste wil gaan vaccineren.

  Al in 1998 gaf o.a. het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen een negatief advies betreffende de stof Thiomersal voor zwangere vrouwen en kinderen tot 6 jaar. Je kan dit hier lezen: http://www.cbg-meb.nl/CBG/nl/humane-geneesmiddelen/actueel/1998-10-29-+Immunoglobuline+met+thiomersal+niet+voor+kleine+kinderen/default.htm

  Als je door deze constatering meer wilt weten, bezoek dan de goed gedocumenteerde website: http://www.sdnl.nl/ekc-mail-vaccinatie.htm Enkele maanden geleden is er ook een officiële aanklacht ingediend tegen het influenzavaccin (H1N1): http://www.blikophetnieuws.nl/bericht/99887/Aanklacht_tegen_VN_wegens_griepvaccin_tegen_Mexicaanse_griep.html

  Informatie over vaccins in het algemeen tref je hier: http://www.eqgen.nl/vaccins.html Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Angst is een slechte raadgever als het om je kind gaat.

  Ronald B. Blij
  Ervaringsdeskundige

Comments are closed.