Directeur Meavita via achterdeurtje weg

meavitaDe Raad van Toezicht van Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg) heeft een besluit genomen over de invulling van de topstructuur van de organisatie. In deze structuur komt de functie van algemeen directeur te vervallen. Dit betekent dat de huidige functionaris boventallig wordt. Naar aanleiding hiervan heeft Pieter de Vente besloten om met ingang van 1 oktober jl. zijn functie als algemeen directeur neer te leggen. Pieter zal ook op afzienbare termijn bij HWW Zorg vertrekken.

Tot dat moment wikkelt hij, namens de Raad van Bestuur, een aantal projecten af.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen