ONVZ: premie basisverzekering stijgt minimaal

Array

geld5premies aanvullende verzekeringen blijven gelijk
ONVZ Zorgverzekeraar laat de premie voor de basisverzekering voor 2010 met minder dan één euro per maand stijgen. Dit komt neer op een stijging van minder dan 12 euro per jaar. De premies voor de aanvullende verzekeringen stijgen niet. De premie van de basisverzekering van ONVZ, inclusief de 2% ledenkorting die iedere verzekerde van ONVZ krijgt, bedraagt 96,04 euro per maand voor 2010.

Voorzitter van de Raad van Bestuur, Erno Kleijnenberg: “Ondanks de fors gestegen zorgkosten, weten wij de stijging van de premie voor de basisverzekering tot maar een paar euro per jaar te beperken. Dit is zeker ten opzichte van de rest van de markt bijzonder te noemen. Terwijl vrije keuze bij ons hoog in het vaandel staat. Ons premie-voorwaardenbeleid gericht op stabiliteit werpt dus zo haar vruchten af voor al onze verzekerden.”

Aanvullende verzekeringen
Ook op het gebied van de aanvullende verzekeringen heeft ONVZ goed nieuws. De premies van die aanvullende verzekeringen blijven voor 2010 gelijk. Terwijl ONVZ de dekking van de meeste aanvullende verzekeringen fors gaat uitbreiden.

Premies zorgverzekeraars
De afgelopen weken maakten vele zorgverzekeraars hun premie bekend. De tot nu toe bekende premiestijgingen van de basisverzekering liggen gemiddeld tussen 22 euro – 60 euro op jaarbasis. De aanvullende verzekeringen worden gemiddeld met zo’n 3 tot 15 procent verhoogd.

ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ Zorgverzekeraar is een middelgrote zorgverzekeraar uit Houten. In 2008 vierde het bedrijf zijn 75-jarig bestaan. ONVZ biedt een totaalpakket aan zorg-, preventie- en verzuimverzekeringen. De distributie verloopt exclusief via verzekeringsadviseurs. ONVZ heeft geen winstoogmerk en wil haar klanten zo goed mogelijk begeleiden in de zorg. Kwaliteit, keuzevrijheid, vernieuwing en service zijn belangrijke drijfveren, met als motto: Koester je kostbaarste bezit bij ONVZ Zorgverzekeraar.

Verzekerden van ONVZ krijgen optimale vrijheid bij het kiezen van een arts, specialist of medicijnen. ONVZ staat voor topkwaliteit. De ONVZ ZorgConsulent helpt verzekerden als persoonlijke gids in zorgland.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen