Subsidie EPD voor huisartsen

Array

geld6Om aansluiting op het landelijk schakelpunt (LSP) te bevorderen heeft VWS een subsidie voor elke huisartsenpraktijk beschikbaar gesteld. De verwachting is dat de maximale termijn voor aanvraag van deze subsidie wordt verlengd tot halverwege 2010. Op dit moment is het daarom nog niet noodzakelijk om een aanvraag te doen. Met het tekenen van het verzoek tot aanvraag van subsidie (dat uw HIS provider voor u zal doen), geeft u ook impliciet opdracht aan uw provider de koppeling aan het LSP bij u te installeren. Daarmee verplicht u zich dus ook de betaling hiervoor te zullen doen aan uw provider. Als huisartsen nu massaal subsidie aanvragen (uit angst subsidie te missen) bij VWS zou dat een verkeerd teken zijn richting de minister.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen