iSOFT organiseert congres rondom zorginnovatie

Array

Ideaworks for HealthcareOp 9 februari 2010 organiseert iSOFT Nederland Ideaworks for Healthcare, het innovatieve podium voor innovatieve en radicale denkers  in de gezondheidszorg. Als leverancier en ontwikkelaar van ziekenhuis- en huisartsinformatiesystemen denken wij graag mee met de mensen in de zorgarena, en Ideaworks is ons platform. Tijdens Ideaworks gaan gerenommeerde sprekers in op innovatie in de zorg en houden we interactieve paneldiscussies over actuele thema’s en mogelijke ontwikkelingen in de Nederlandse zorgarena. Daarnaast demonstreert iSOFT aan de hand van prototypes optionele antwoorden op de innovatievraag.

Impression of Ideaworks 2009, London


Ideaworks is een terugkerend initiatief van de iSOFT Group. Het eerste Ideaworks vond plaats afgelopen oktober in Londen.  Voor een impressie van Ideaworks ‘09 verwijzen wij u naar www.ideaworksforhealthcare.com Hier vindt u een compilatie van het succesvolle internationale seminar.

Hieronder een kleine impressie van de bijeenkomst in Londen.

iSOFT organiseert Ideaworks in het Okura Hotel in Amsterdam.

Healthcare Group CSC

CSC is een wereldwijde leider in het leveren van ICT-oplossingen en diensten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Falls Church, Va. in de VS, telt zo’n 98.000 medewerkers en maakte in het boekjaar dat eindigde op 30 september 2011 een omzet van $16,2 miljard dollar. Kijk voor meer informatie over CSC in Nederland op www.csc.nl, en voor meer informatie over de Healthcare Group van CSC in Nederland op www.csc.com/health_nl.

Recente artikelen