Chirurg Tjeenk Willink medisch manager Schagen

Array

Tjeenk WillinkDe bouw van de dagbehandelingkliniek in Schagen, dochteronderneming van het Gemini Ziekenhuis, vordert gestaag. Voor de medische invulling van deze kliniek is de heer H.D. Tjeenk Willink, chirurg, gevraagd de rol van medisch manager te vervullen. De verwachting is dat de kliniek vroeg in het voorjaar wordt geopend. Er moet nog veel gebeuren en om die reden zal chirurg Tjeenk Willink met ingang van 1 januari a.s. zijn nieuwe rol als medisch manager gaan vervullen. De heer Tjeenk Willink is sinds twintig jaar werkzaam als chirurg in het Gemini Ziekenhuis. Voor de functie van medisch manager van de dagbehandelingkliniek Schagen zal hij zich voornamelijk bezighouden met managementtaken als de logistieke en medische processen. Daarnaast zal hij ongeveer de helft van zijn tijd patienten behandelen in Schagen.

Afscheidsreceptie
Op woensdag 20 januari wordt er op gepaste wijze afscheid genomen van de heer Tjeenk Willink als chirurg van het Gemini Ziekenhuis. U bent van harte welkom op de receptie, die van 16.00 tot 18.00 uur gehouden wordt in de Zr. Kueterzaal in het Gemini Ziekenhuis.

Bron: Gemini Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen