Twaalf aanmeldingen voor Masterclass Eerstelijn

Array

Op 3 maart start de Masterclass Geïntegreerde Eerstelijn. Daarin komen thema’s aan de orde als de aansturing van zorggroepen, de integrale bekostiging, taakherschikking, de gezonde wijk, preventieve interventies en de opkomst van patientencontact via het internet. Het Julius Centrum en het Bureau Raedelijn (de Utrechtse ROS)  organiseren deze Masterclass.

Op dit moment hebben zich twaalf deelnemers uit gezondheidscentra, huisartsenkringen, zorgverzekeraars en beleidsinstanties aangemeld. We hebben plaats voor zestien personen. Gemiddeld meldde zich één deelnemer per week aan in de afgelopen periode. Wil jij deelnemen aan deze Masterclass, die overdracht van praktische en theoretische, Nederlandse en internationale kennis combineert en waarin ongeveer evenveel tijd is voor discussie als voor colleges van ervaren gastsprekers? Wees welkom, klik hier, lees de brochure en meld je aan.

Auteur: prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen