Extra datum studiedag Zorg & Dwang

Array

Voor alle zorgprofessionals die te maken gaan krijgen met de nieuwe wet Zorg en Dwang wordt op 17 maart a.s. een extra studiemiddag georganiseerd. Kom te weten wat de nieuwe wet inhoudt en wat deze in de praktijk betekent voor zorginstellingen.Het congres wordt georganiseerd door het Leids Congresbureau en vindt plaats in Amsterdam.

Programma
’s Ochtends worden er twee lezingen gegeven over de inhoud van de nieuwe wet, de toekomstplannen en de gevolgen van de nieuwe wet voor zorginstelling en de inspectie van de gezondheidszorg. Aan het einde van de ochtend en -middag kunnen de deelnemers aan twee parallelsessies deelnemen die zich richten op de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking of mensen met psychogeriatrische ziektebeelden.Tijdens het algemene middagprogramma wordt er ingegaan op de rechtspositie van clienten en het toepassen van domotica.

Voor wie?
Geriaters, specialisten ouderengeneeskunde, psychiaters, verpleegkundigen en verzorgenden in de ouderenzorg en artsen verstandelijk gehandicapten, orthopedagogen, gedragsdeskundigen, verpleegkundigen en begeleiders in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook clientvertrouwenspersonen, klachtfunctionarissen, leidinggevenden en beleidsmedewerkers zijn van harte welkom.

Informatie en inschrijven
Via de website van het Leids Congresbureau kunt u zich inschrijven voor de studiemiddag, de kosten bedragen €325,- p.p. (excl. BTW). Op de website vindt u ook het volledige programma.
www.leidscongresbureau.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen