Arti bouwt bestralingsbunkers bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Array

Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede krijgt over twee jaar een bijgebouw met bestralingsbunkers voor kankerpatienten. Deze zijn onderdeel van het nieuwe oncologisch centrum die op het ziekenhuisterrein gebouwd wordt. De bestralingsbunkers zijn onderdeel van het Arnhems Radiotherapeutisch Instituut (ARTI). Het Arnhems Radiotherapeutisch Instituut (Arti) kan zo over enkele jaren meer bestralingen uitvoeren. Het Arti moet zijn capaciteit uitbreiden. Er is voor Ede gekozen omdat hier de komende jaren een oncologisch centrum komt. Een onderdeel daarvan vormt de dependance van het Arti.Over twee jaar wil het Arti een dependance met bestralingsbunkers openen bij Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.  Arti  is gevestigd op het terrein van Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem.

Het is de bedoeling dat in 2011 de bouw van het nieuwe centrum van start gaat. Vooruitlopend op de bouwplannen, start het ziekenhuis in 2010 al een polikliniek waarin de internisten, chirurgen en radiotherapeuten samen spreekuur houden. Ziekenhuis Gelderse Vallei verwacht als eerste patienten met borstkanker en dikkedarmkanker op deze tijdelijke plek te kunnen behandelen. Daarna volgen patienten van de specialismen longgeneeskunde, gynaecologie, urologie en hematologie

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen