Seminar Zicht op ziekenhuizen

Array

De wereld van ziekenhuizen en categorale instellingen is enorm in beweging. Talloze nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar op: de marktwerking, een nieuwe bekostigingsstructuur, veranderende wet- en regelgeving, de ontwikkeling van de arbeidsmarkt, het EPD. Managers en adviseurs in een ziekenhuis krijgen met veel aspecten te maken.

De NVZ vereniging van ziekenhuizen biedt om die reden een stoomcursus aan voor managers, beleidsadviseurs, p&o-adviseurs en communicatieadviseurs die graag in korte tijd willen ontdekken welke aspecten in een ziekenhuis van (levens)belang zijn.

Inhoud
Tijdens dit seminar wordt ingegaan op de volgende onderwerpen:

  • Ondernemerschap (o.a. bekostiging, ICT en informatiebeleid)
  • Werkgeverschap (o.a. arbeidszaken, wet- en regelgeving, opleidingen)
  • Zorgverlenerschap (o.a. kwaliteit, veiligheid en transparantie)

Het volledige programma is te zien via de link: Programma ZoZ.

Voor wie?
Dit seminar is bedoeld voor:

  • Nieuwe managers of stafmedewerkers (beleid, kwaliteit, p&o, communicatie) van algemene, categorale of universitaire ziekenhuizen of revalidatiecentra die afkomstig zijn uit andere branches.
  • Managers of stafmedewerkers die onlangs van aandachtsgebied zijn veranderd binnen een algemeen, categoraal of universitair ziekenhuis of revalidatiecentrum.
  • Managers van algemene, categorale of universitaire ziekenhuizen of revalidatiecentra die meer kennis willen opdoen van het totale speelveld in de zorg om zo hun professionaliteit verder te vergroten

Inschrijven of meer informatie?
U kunt zich inschrijven door te klikken op de link ‘Inschrijven’ en vervolgens uw gegevens in te vullen op het digitale formulier. U ontvangt dan meteen uw inschrijfbewijs. Dit seminar is alleen toegankelijk voor leden van de NVZ.

Overnachting?
Voor degenen die ver moeten reizen, is het mogelijk te overnachten in het hotel. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Geeft u dit dan aan in de e-mail, inclusief de exacte data waarop u wenst te overnachten. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Deze ziet u op het inschrijfformulier.

Extra

Het seminar Zicht op ziekenhuizen is geaccrediteerd voor:

  • Ziekenhuisapothekers door de NVZA
  • Medisch specialisten door de ABMS

Het seminar heeft een waarde van 14 punten.

Zie ook

Datum:

Donderdag 4 en vrijdag 5 februari 2010

Tijd:

Donderdag van 9:00 uur – 21:15 uur en
vrijdag van 9.00 – 16.30 uur

Locatie:

Van der Valk Hotel in Breukelen

Prijs:

€ 1295,- (incl. btw)

Let op:

Er zijn nog 11 plaatsen beschikbaar

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen