Sporters gaan in Vitality Campus nu de onderlinge strijd aan

Array

De sporters zijn klaar. Het waren mooie – soms verdrietige – en heel bijzondere Olympische Spelen. Op deze laatste dag is de spanning er bij de meeste sporters vanaf en kan de onderlinge strijd tussen topsporters en oud-topsporters beginnen. Zette Erben Wennemars aan het begin van de Olympische Spelen de zesde tijd neer op de schaatssimulator in de Vitality Campus van Zilveren Kruis Achmea en Unilever, nu proberen diverse topsporters zijn tijd te verbeteren. Dat blijkt tot nu toe toch te lastig. Stefan Groothuis en Jan Smeekens lukt het in ieder geval – nog – niet. Op nummer 1 staat nog steeds Michel Mulder – de broer van – met naar het lijkt een onverslaanbare tijd van 28,90 seconden op de 500 meter sprint.

Al meer dan 7.000 mensen bezochten de Vitality Campus in het Holland Heineken House. Vitaliteit, gezondheid en voeding staan iedere dag centraal.

Zie voormeer nieuws, feiten, filmpjes en foto’s www.vitalitycampus.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen