Ben jij THE INNOVATOR van de toekomst?

Array

Explore your mind, be THE INNOVATOR
Een niet te kraken digitaal slot? Nieuwe botten uit het lab? Draadloos je laptop opladen? Innovators van de Technische Universiteit Eindhoven bedenken vernieuwende oplossingen voor diverse vraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van energie, mobiliteit en gezondheid. Zij zien de uitdagingen waar de wereld voor staat en denken in oplossingen. Wat onze innovators al voor elkaar hebben gekregen: Vervangende babyhartklep, de kleinste laser ter wereld, water reinigen met bliksem, een klinker die een vrije parkeerplek aanwijst.

Zit je in 3-, 4-, 5- of 6-vwo en heb je interesse in een bacheloropleiding aan de Technische Universiteit Eindhoven? Kom dan naar de Open dagen van 26 en 27 maart 2010.

Tijdens de Open dagen kom je alles te weten over de inhoud van de bacheloropleidingen en de beroepsmogelijkheden. Je neemt een kijkje in de onderwijsruimtes en laboratoria en maakt kennis met het veelzijdige studentenleven in Eindhoven.

Niet voor niets zeggen we TU/e, Where innovation starts.

Ben jij THE INNOVATOR van de toekomst? Kijk op www.theinnovator.nl. Kom naar de Open dagen op vrijdag 26 en zaterdag 27 maart.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen